Over ons

Over ons

Onze kleinschalige kinderopvang

a

Lekker actief

Uw kind is gegarandeerd moe en voldaan bij het ophalen!

a

Kleinschalig

Zodat we persoonlijke aandacht kunnen geven

a

Landelijke omgeving

Voor een extra dimensie

a

Aandacht voor taal

Extra taalaanbod binnen het spelend leren!

Onze unieke visie

Aanraking met natuur

Op d’n Buitens speelt in op de vraag naar professionele kinderopvang en biedt kwalitatief verantwoorde opvang en educatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar op twee verticale groepen met maximaal 12 kinderen per groep.

Op d’n Buiten is een organisatie, die door het aanbieden van kinderopvang op verantwoorde wijze ouders de mogelijkheid biedt de zorg voor hun kind(eren) te combineren met werk. De organisatie is erop gericht een betrouwbare, persoonlijke en steeds ontwikkelende partner in de opvoeding te zijn.

Beoordeling relatie tussen PM'er en kind
4.6/5
Beoordeling ruimtes
4.5/5
Onze toppers

Ontmoet het team

Petra Baselier

Hallo allemaal, Ik ben, na jaren dromen, in 2012 daadwerkelijk Op d'n Buiten gestart vanuit de behoefte om kinderen het buitenleven te laten ontdekken. De manier waarop wij dit doen is omschreven in het pedagogisch beleid dus hier schrijf ik alleen een stukje over mezelf. Ik woon in het achterste deel van de boerderij vergezeld van drie honden, Pip, Binky en Binky junior, roepnaam junior. Dochter Maud woont nog bij mij op het erf maar de andere twee kinderen, Eloy en Gail zijn uitgevlogen. Hier op het erf kan ik me ook heerlijk bezig houden met mijn grootste passie, paarden! Verder houd ik van wandelen en lezen, dit laatste doe ik zodra het te donker is om buiten bezig te zijn want stil zitten kan ik niet zo goed:) Sinds het overlijden van mijn man werk ik niet meer op de groep, maar ik ben daar nog vaak te vinden want dáár gebeurt het allemaal. Mijn taken bestaan vooral uit beleidsmatige activiteiten, het aansturen en trainen van het team. Ik geniet nog elke dag van mijn werk voor Op d'n Buiten en ben supertrots op ons leuke team. Wilt u ons beter leren kennen mag u altijd een keer langs komen dan kletsen we verder….

Kirsten Koolen

Beste ouders, Mijn naam is Kirsten en ik werk sinds 2015 bij Op d’n Buiten. Ik werk met veel plezier als pedagogisch medewerker, assistent leidinggevende en pedagogisch coach. Ik werk 2 à 3 dagen op groep en één dag in de week op kantoor. De afwisseling in werkzaamheden geeft mij veel voldoening. Sinds 2019 woon ik samen met mijn vriend, onze dochter en hondje op een melkveebedrijf in Nispen. We genieten elke dag enorm van de ruimte, vrijheid, natuur en dieren om ons heen. Ik ben echt een buitenmens en dat past perfect bij Op d’n Buiten. Elke dag zijn wij bezig met het buitenleven. We laten de kinderen van alles ontdekken en gaan regelmatig met de kinderen op stap naar de boer of we maken een fijne wandeling. Ik ga elke dag met een grote glimlach naar mijn werk en ik geniet enorm van het samen zijn met de kinderen.

Manon van der Weij

Beste ouders, Mijn naam is Manon en werk sinds 2013 bij “Op d’n Buiten”. Ik ben begonnen als invalkracht maar kreeg al snel vaste uren. Voor de liefde ben ik naar Noord-Brabant gekomen, we hebben 3 prachtige dochters en een kat. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen groeien en vind het een eer om kinderen hierbij te begeleiden en te stimuleren. Mijn werk doe ik dan ook met veel passie en plezier. Het geeft me veel voldoening om met kinderen te werken en creatief bezig te zijn, passend bij de leeftijd. De communicatie tussen ouders en de leidsters vind ik ook erg belangrijk. Je kind is tenslotte het kostbaarste wat er bestaat!

Gail Baselier

Hallo! Ik ben Gail Baselier en ben sinds 2021 onderdeel van het team. Ik heb de studie Toegepaste Psychologie in Eindhoven gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik mij met name verdiept in (jonge) kinderen en heb ik ervaring opgedaan in coachen en trainen. Het werken met kinderen, jongeren en hun ouders geeft mij veel energie. Binnen mijn werk bij Op d’n Buiten richt ik mij op coachen van het personeel, de kennisbank voor ouders en groepsactiviteiten, zoals training. Ik vind het belangrijk dat kinderen en collega’s lekker in hun vel zitten en daar doe ik mijn best voor. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten of te genieten van een vakantie. Heerlijk eten en een zonnetje mogen van mij niet ontbreken tijdens zo’n vakantie😊

Melanie Castenmiller

Hallo allemaal, Ik ben Melanie Castenmiller getrouwd met Peter en moeder van Elise en Thijs. Wij wonen in kruisland met onze Golden retriever Lara en twee katten Noortje en Saartje. Toen mij jaren geleden gevraagd werd hoe ziet voor jou de ideale kinderopvang eruit schetste ik het beeld van een boerderij met wat dieren, veel buiten spelen, kinderen die kind mogen zijn en vies mogen worden. Op d'n Buiten sluit hier helemaal op aan. Dat is dan ook de reden dat ik me bij Op d’n Buiten helemaal op mijn plek voel. Het werken in de kinderopvang doe ik met veel liefde en plezier!

Danielle Tak

Hallo, Ik ben Danielle en samen met mijn vriend en onze zoon en dochter woon ik in Oud Gastel. Ik werk inmiddels alweer vele jaren met plezier bij Op d’n Buiten. Het kleinschalige, een hecht team en de mogelijkheid om veel buiten te kunnen zijn met de kinderen in een groenrijke omgeving en met dieren, zorgen voor een fijne basis. Het blijft bijzonder om kinderen van baby tot kleuter op te zien groeien en daar in te mogen ondersteunen. Voor mij is ieder kind uniek en ik vind het dan ook ontzettend leuk om met mijn creativiteit in de breedste zin van het woord ieder kind te geven wat ze nodig hebben, zodat ze met veel plezier de dag beleven en hun eigen IK mogen en kunnen ontwikkelen. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad, help ik op school met activiteiten en kan ik ook gewoon genieten van een lekker kopje thee en een filmpje.

Nathalie van Zoest

Hallo, Ik ben Nathalie en getrouwd met Marin. Samen hebben we 2 kinderen een dochter Jailey en een zoon Jowy. We wonen in Roosendaal. Inmiddels werk ik nu alweer enkele jaartjes bij Op d’n Buiten als pedagogisch medewerker en heb het erg naar m’n zin! Het team is klein maar fijn, heel open en eerlijk naar iedereen. Voorheen heb ik ook op andere locaties gewerkt in de kinderopvang, alles bij elkaar nu ongeveer 17 jaar. Nog steeds doe ik dit werk met veel liefde en plezier! Want, wat zijn kinderen toch stuk voor stuk bijzonder, ieder op hun manier. Buiten het werk doe ik graag leuke dingen met het gezin, samen bakken met de kinderen of met heel het gezin naar het bos heerlijk genieten!

Marijke van Gastel

Hallo allemaal, Ik ben Marijke, getrouwd met Carlo en samen hebben wij een dochter Britt. Thuis loopt er bij ons een vrolijke Labradoodle rond. Naast het wonen in Roosendaal hebben wij een heel fijn plekje in Zeeland waar wij graag komen. Ik ben werkzaam bij Op d’n Buiten vanaf februari 2015. Voor de meeste ouders ben ik dus onderhand wel een bekend gezicht. Per 1 juli 2022 ga ik over op flexibel werken. Hierdoor zie ik bijna alle kinderen een keertje voorbijkomen. Binnen mijn werk vind ik het belangrijk om elk kind een fijne leuke dag te bezorgen en een steentje bij te dragen aan zijn of haar ontwikkeling. Daarnaast vind ik het contact met jullie als ouders erg belangrijk. Het praatje bij het halen en brengen, de verhalen, de vragen en de spontane gesprekken met jullie. Dat schept een band en die is belangrijk want wij hebben de zorg over voor jullie kostbaarste bezit. Het werken bij Op d’n Buiten is vooral prettig samen met fijne collega’s en de lieve kinderen. Op vroege leeftijd kinderen kenis laten maken met het buitenleven en op deze manier respect bij te brengen over het omgaan met dier en natuur is voor mij erg belangrijk en draag ik graag mijn steentje aan bij. Mijn dag is geslaagd als ik mijn enthousiasme kan overbrengen naar de kinderen en een lach op hun gezicht zie.

Fleur Caniëls

Mijn naam is Fleur Caniëls geboren en getogen in Roosendaal. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Op d’n Buiten, in dit jaar werkte ik als invalkracht naast mijn stage uren. In 2018 behaalde ik mijn diploma en mocht ik als vaste kracht komen werken. Dit was voor mij een droom die uitkwam. Als kind was ik al bezig met het werken met kinderen, samen met de dochter van Petra speelde ik dan kinderdagverblijfje. Dat ik dit nu mijn werk mag noemen en dat ook nog bij Op d’n Buiten vind ik echt heel leuk. Ik hoop nog vele jaren te werken bij Op d’n Buiten, want wat geniet ik van het zien groeien van alle kinderen in combinatie met het heerlijke buitenleven. In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om muziek te maken en luisteren. Als kind speelde ik dwarsfluit en sinds een paar jaar heb ik me verdiept in zang. Ook heb ik een flink aantal jaren dansles gehad, dit heb ik nu ingeruild voor sporten. Op mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend te gaan kamperen, in de buiten lucht met een tentje lekker back to basic.

Jill Verboven

Mijn naam is Jill Verboven. In oktober 2020 ben ik verhuisd van België naar het mooie Roosendaal, waar ik samen met mijn vriend woon. Ik heb een heel groot hart voor kinderen en ik vind het dan ook ontzettend leuk om kinderen iets bij te brengen/leren. Creatief zijn en lekker gek doen met kinderen, daar hou ik enorm van! Ook ben ik een echte dierenvriend en daarom pas ik bij Op d'n Buiten pas. Ik kijk er naar uit om samen met jullie kinderen er een hele leuke tijd van te maken! Met vriendelijke groet Jill Verboven

Britt van Oosterhout

Hallo ouders, Mijn naam is Britt. Ik woon samen met mijn ouders, broer en hond Toto in Roosendaal. In september 2021 ben ik stage komen lopen bij de Boefjes en al snel kreeg ik een invalcontract en ben ik te zien bij de Boefjes en de Bengeltjes. Ik vind het leuk om creatief aan de slag te gaan met de kinderen, het buitenleven samen te verkennen en om de kinderen op hun eigen tempo te zien ontwikkelen. Ook ben ik een enorme dierenvriend en is dit dus echt de plek voor mij, ik heb het enorm naar mijn zin hier en geniet iedere keer weer van mijn werk. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pedagogische medewerker, maar ik ben nog niet uitgeleerd! In het schooljaar 2022/2023 start ik met de opleiding pedagogiek op het HBO. In het eerste jaar van mijn studie zal ik stage gaan lopen bij Op d’n Buiten.

Inschrijfformulier

Schrijf je in!

Ga via onderstaande knop naar het inschrijfformulier

Back To Top
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.