Op d'n Buiten Op d'n Buiten

  Team

   

   

  Petra Baselier

  Ik ben, na jaren dromen, in 2012 daadwerkelijk Op d'n Buiten gestart vanuitde behoeft om kinderen het buitenleven te laten ontdekken. De manier waarop wij dit doen is omschreven in het pedagogisch beleid dus hier schrijf ik alleen een stukje over mezelf. Ik woon hier met mijn man Coert en drie kinderen, Eloy (24), Maud (22) en Gail (20) in het achterste deel van de boerderij. Ons gezin is vergezeld van twee honden, Pip en Binky en hier op het erf kan ik me ook heerlijk bezig houden met mijn grootste passie, paarden!

  Verder houd ik van wandelen en lezen, dit laatste doe ik zodra het te donker is om buiten bezig te zijn want stil zitten kan ik niet zo goed:) 

  Ik geniet nog elke dag van het werken, spelen en wandelen met de Op d'n Buiten kids en ben superblij met mijn gezellige collega's.

  Wilt u ons beter leren kennen mag u altijd een keer langs komen dan kletsen we verder.....

   

   

  Kirsten Koolen   

  Beste ouders, mijn naam is Kirsten en ik werk sinds 2015 bij Op d’n Buiten. Ik ben daar begonnen als invalkracht pedagogisch medewerker en inmiddels ben ik werkzaam als assistent leidinggevende en ben daarnaast coördinator BSO.


  Ik ben geboren op een melkveebedrijf in Wouwse Plantage. Ik ben opgegroeid met het buiten leven en daar heb ik altijd enorm van genoten. In de toekomst ga ik ook samen met mijn vriend op zijn melkveebedrijf wonen en daar kijk ik nu al naar uit.
  Ik ben echt een buitenmens en dat past perfect bij Op d’n Buiten. Elke dag zijn wij bezig met het buitenleven. We laten de kinderen van alles ontdekken en gaan regelmatig met de kinderen op stap. Ik ga elke dag met een grote glimlach naar mijn werk en ik geniet enorm van het samen zijn met de kinderen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

   

  Manon van der Weij

  Beste ouders,
  Ik ben Manon trotse moeder van 3 meiden. Een tweeling die op de basisschool zit en de jongste dame die gezellig met mij mee gaat naar Op d'n Buiten. Ze speelt bij mijn leuke collega's op de groep. Ik ben geboren in Apeldoorn en ik ben voor mijn partner naar Noord- Brabant gekomen. We wonen in Nispen lekker dicht bij mijn werk. Mijn werk doe ik met veel passie en plezier. Het geeft me veel voldoening om met kinderen te werken en creatief bezig te zijn met de kinderen passend bij de leeftijd. De communicatie tussen ouders en de leidsters vind ik ook erg belangrijk. Je kind is tenslotte het kostbaarste wat er bestaat.

  Groetjes Manon
   

   
   

  Melanie Castenmiller

  Ik ben Melanie Castenmiller en 43 jaar.
  Getrouwd met Peter en moeder van 2 pubers, Elise en Thijs.
  Ik ben nu 25 jaar werkzaam in de kinderopvang, en voel me echt op mijn plek bij Op d'n Buiten.
   

  Danielle Tak

  Hallo mijn naam is Daniëlle Tak en ik ben 37 jaar.
  Samen met mijn vriend en onze kinderen Nout en Sofie wonen we in het gezellige dorpje Oud Gastel.
  Bij Op d’n Buiten heb ik echt mijn plekje gevonden waarbij ik mij helemaal thuis voel.
  Kleinschalig, knus, voldoende tijd en ruimte voor de kinderen en ouders en omgeven door veel groen maken dat plaatje compleet. Dat ontbrak voor mij steeds weer bij de massale Kinderopvang organisaties waar ik voorheen heb gewerkt. Door de kleinschaligheid hebben we als collega’s ook een hechte band met elkaar en zien wij en alle kinderen elkaar ook gedurende de dag wat het voor iedereen prettig maakt. Onze zoon Nout is een echt buitenkind en heeft het hier dan ook erg naar zijn zin gehad, inmiddels gaat hij naar school maar hij praat nog regelmatig over de wandelingen naar de boer en de waterpret in de zomer buiten en niet te vergeten de ritjes op ons paardje Zanka. Want de ruimte voor de kinderen om zelf de “wereld” speels te ontdekken zorgt ook voor veel leuke momenten en herinneringen. Inmiddels is onze dochter Sofie ook gestart op de andere groep en kan ik haar met een gerust hart achter laten bij mijn lieve collega’s. Doordat ik mijn eigen kinderen aan ze toe “moet” vertrouwen ben ik me er ook meer bewust van geraakt hoe dat voor alle andere papa’s en mama’s voelt. Want je laat je meest kostbare bezit toch achter bij anderen. Maar ik kan jullie vertellen dat ze met alle liefde en zorgzaamheid door ons worden opgevangen en we vaak genoeg van weerszijden met een traan weer afscheid van ze nemen als het tijd is geworden voor de overgang naar de basisschool.
   

   

   
   

  Hallo Allemaal,
  Ik ben Nathalie van Zoest 34 jaar en getrouwd met Marin.
  Samen hebben wij twee kinderen, een dochter Jailey en een zoon Jowy.
  We wonen in Roosendaal waar de kinderen nu ook naar school gaan.
  Inmiddels werk ik nu een jaartje bij Op d'n Buiten als invalskracht en heb het er erg goed naar mijn zin!
  Het team is klein maar fijn, heel open en eerlijk naar iedereen.
  Voorheen heb ik ook op andere locaties gewerkt in de kinderopvang, alles bij elkaar nu zo'n 13 jaar.
  En nog steeds doe ik dit werk met veel liefde en plezier!
  Want wat zijn kinderen toch stuk voor stuk bijzonder, ieder op hun manier.

  Buiten het werk lees ik graag, en vind het leuk om samen met de kinderen te bakken.
  Een van mijn andere hobby's zijn schminken en glitter tattoos.
   

   

  Marijke van Gastel

  Ik ben Marijke en ben getrouwd met Carlo. Samen met onze dochter Britt van 18 jaar wonen wij in Roosendaal. Daarnaast lopen er bij ons thuis nog een poes Pebbles en een hond Josh rond. Vooral met Josh wordt er veel gewandeld en niet alleen in de omgeving van Roosendaal. Wij hebben in Zeeland een mooi plekje waar we graag komen en daar genieten wij van de mooie duinen, bos en een geweldig strand waar wij veel te vinden zijn.

  Elke dag is een feestje met de kinderen en nooit is er een dag hetzelfde. Het is mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn of haar manier ontwikkelt. Geen 1 kind is hetzelfde en ontwikkelt zich op zijn of haar tempo. Dat is het mooie van een kind. En dat wij hier ons steentje aan kunnen bijdragen is alleen maar heel mooi.

  Nog 1 ding dan en wil ik nog wel even zeggen. De teamspirit hier bij Op d’n’ Buiten is erg open en eerlijk en maakt het voor mij heel fijn om zo op deze manier met elkaar te mogen werken. Heb je advies nodig over de kinderen dan is dit altijd prima met elkaar te bespreken. En daar doen we het met elkaar voor. Om er elke dag een mooie fijne dag van te maken voor jullie kinderen.!

   
   

   Beste ouders,
  Mijn naam is Julia en ik ben 21 jaar oud.
  Oorspronkelijk kom ik uit Polen en sinds juni 2012 woon ik in Nederland.
  Ik woon samen met mijn vriend Norbert en onze hondje Alvin in Roosendaal.
  Eind augustus 2018 kwam ik bij Op d´n Buiten stage lopen, en best snel heb ik hier een invalcontract gekregen, toen stond ik heel vaak bij de Boefjes op de groep, omdat ik daar ook stage liep.
  In juli 2019 ben ik een Pedagogisch medewerker geworden en ik vond het zo leuk om bij Op d´n Buiten te werken dat ik hier nog steeds blijf invallen, maar nu kunnen jullie mij zowel bij de Boefjes als bij de Bengeltjes zien.
  Daarnaast ben ik nog verder gaan studeren. Ik volg nu eenjarige opleiding Onderwijsassistent in Rotterdam.
  Ik heb ooit gehoord dat de beste manier om kinderen zichzelf optimaal te laten ontwikkelen is, door ze gelukkig te maken, en dat probeer ik elke dag op mijn werk te doen.

  Fleur Caniëls

  Hoi ik ben Fleur, ik ben 18 jaar en ik werk hier nog maar net. Maar ik geniet nu al enorm van het samen zijn met de kinderen.

  Vanaf schooljaar 2018-2019 zal ik het vaste gezicht zijn bij BSO Op d'n Buiten in Wouwse Plantage.

   
   

  Coert Baselier

  Zoals bij Petra al te lezen is wonen we hier heerlijk met het hele gezinnetje. Ik werk als zelfstandig ondernemer in de duurzame energie sector en sta Petra bij met de zakelijke kant en de bedrijfsvoering van het kinderdagverblijf. Voor buitenstaanders ben ik alleen aan Op d'n Buiten verbonden als klusjes- en tuinman:)

  Ik vind het belangrijk dat ik de ouders en kinderen een beetje ken dus je ziet me vaak 's ochtend en 's avonds zodat ik met deze en gene een praatje kan maken. Wat ik heel leuk vind aan ons kinderdagverblijf is het open karakter in de omgang met ouders. Er is altijd tijd voor een warme overdracht. Met als kers op de taart ons jaarlijse nazomerfestijn waarbij ouders en medewerkers heerlijk met elkaar kunnen praten.